Actioncamp Lier 2018

Hei kjære konfirmanter og foresatte.

På lørdag skal vi på dagstur til Lier i Sveio, hvor vi skal padle kano, hogge ved, ha konkurranser og grille. Værmeldingene er ikke de beste, men vi håper på solgløtt og oppholdsvær mellom regnbygene ;) her er litt info:

Blikjentturen, lørdag 15. sept:

• Konfirmantene ordner transport og samkjøring til og fra Lier selv. Ca en times kjøring hver veg. Veibeskrivelse:
    følg hovedvegen mot Bergen.
    I Førde i Sveio (ved «gjenbruksløa») ta til høyre mot Erve.
    Følg skilt mot Erve
    etter et par KM, ta til høyre på grusveg, ved skilt til «Lier 1,6»
    Følg grusveien til endes – der står jeg og venter på dere J
    GPS posisjon: 59.591473, 5.476950
    Lenke til google kart: https://goo.gl/maps/Ntz1MQ1R4rs
  • Avreise fra Vea kirke ca kl 09.00. Fint om alle kjører innom kirka, slik at vi vet hvem som har fått plass i biler etc. Dersom det er vanskelig å ordne transport, så gi beskjed, to ledere kjører også fra kirka, og de har plass til noen konf i bilene sine.
  • Hentes på Lier kl 17.00
  • Regnklær og støvler/vanntette tursko, klesskift. Ull under er lurt, da blir det ikke såkalt selv om en blir litt våt.
  • Stor Vannflaske. Sitteunderlag, nistepakke. (vi har grillmat til middag, men konf har med seg niste til lunch)
  • Evt. Badetøy, håndkle.
  • Turen er en obligatorisk del av konf opplegget. Dersom noen av en eller annen grunn ikke kan være med, så vennligst ta kontakt med meg.

Presentasjonsgudstjeneste søndag 16. sept kl 11.00:

• Konfirmantene skal presenteres for menigheten. Alle konfirmantene kommer frem på en gang, og vi leser opp navnene på hver enkelt.
  • Fint om foreldre og faddere følger konfirmantene.
  • Det blir delt ut bønnekort for hver enkelt konfirmant, til menighetsmedlemmer som tar på seg å være forbedere for konfirmantene dette året.

Håper dette var informativt og greit, så gleder vi oss til en flott helg sammen!

Mvh Ove