Konfirmantpåmelding
Veavågen menighet

Konfirmanten
Fyll ut feltene med informasjon om konfirmanten. Kontaktinformasjon foresatte kommer senere. Felter merket med * må alltid fylles ut. Husk å betale konfirmantavgiften kr. 500 i forbindelse med påmelding.
Fødselsnummer 11 siffer (uten mellomrom):
Fødested:
Er konfirmanten døpt?
Dåpsdato:
Dåpssted:
Er det noe vi trenger å vite? Allergier, behov for tilrettelegging mm.
VALG AV AKTIVITET til konfACTION Karmøy12- 15 aug. Gå inn på krik.no/konfaction-karmoy. Se oversikten over "Aktiviteter". Du skal kun delta på 1 aktivitet under leiren. Men vi trenger 4 alternativer i prioritert rekkefølge, i tilfelle det ikke er ledig på den aktiviteten du ønsker deg mest. Fyll ut ønskene her: (NB du skal ikke melde deg på KRIK-siden, det ordner vi samlet)

Skole

Medlemsskap i KRIK lokallag

Har du behov for sponsing av utgiftene? Gjelder totalsummen av konfirmantavgift, Krik leir, weekend og medlemsskap Krik(kr. 2300)
Velg konfirmasjonsdag og tid

Foresatt 1
Kommentarer:
Kan vi offentliggjøre konfirmantens navn og bilde? (gjelder konfirmasjonslister til menighetsblad, avis og nettside samt bilde ved streaming av gudstjenester).

Foresatt 2
Kommentarer: