Opp Kafe

23.11.2016

OPP KAFE

Annenhver fredag, i Veavågen kirke, møtes vi oppe på loftet til Opp kafe. Dette er et tilbud for deg som går i 8. Klasse og oppover.
​På Opp Kafe finner du superfunky interiør, supermasse digg i kafeen,  og superkjekke folk du kan henge sammen med.
Kl. 19.00 begynner vi med bibelgruppe for de som ønsker det. I år har vi valgt å bruke bibelgruppa til å se serien The Bible som strekker seg helt fra Mosebøkene til Jesu liv, død og oppstandelse. Fra kl. 20.00 og utover er det kafé. Da går det i brettspill, kortspill, biljard, bordtennis, noen ganger har vi andakt og omtrent hver gang deler vi oss i lag og har SuperQuiz. Da er det quiz på ”the old fashion way” med papir og penn, og selvsagt super-premier.

Vi er skapt og kalt til fellesskap både med Gud, og med hverandre.

En venn, et fellesskap og noen å være sammen med er noe hjertet trenger hele tiden.
Derfor ønsker vi at Opp Kafe kan være et sted der Gud er en del av fellesskapet,
​og et sted det er trygt og godt og komme til.

Kom som du er, spis og spill som du vil. Ta turen innom for en gøy fredagskveld!

VELKOMMEN TIL OPP KAFE!